(Android/iOS) Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash توکن های تولید کننده کد تقلب
Feb 16, 2022 12:38:16 GMT
Post by gieriylifischtest on Feb 16, 2022 12:38:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ توکن های تولید کننده کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash 2022 version ▞▞▞
پسزمینه نوتیفیکیشن جدید کاملاً وحشتناک است. خواندن متن غیرممکن است و از نظر بصری در مقایسه با سایر اعلان های من بسیار زشت است. لطفاً آنها را به اعلانهای معمولی برگردانید!
مسخره ست
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simuliaciniai rov
خیلی خوبه نصبش کنید
❤خوبه❤ولی لطفا اجازه بدید ایرانی ها تو بازی شما بخرن❤
خیلی بازی خوبه
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash شبیهسازی yxms
بازی بیکار مدیریتی خوب با آن بازی مذکور، پتانسیل بیشتری دارد تا یک بازی بیکار باشد. به عنوان یک پیشنهاد برای بررسی آینده، یک تلاش جانبی برای آموزش مدیریت است، مانند تطبیق توانایی کارگران برای جریان نقدی، جستجوی ادغام ارز و پاداش دادن به مدیر برای آن. اگر معادن خود را بهبود می دهید، بگویید 5 دقیقه یا بیشتر.
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخییییییییی وااااااااااااای
عالی مرسی
بازی بی خدایی لگی است. خوب شروع شد و سپس سرعتش کم شد تا جایی که فقط 12 دقیقه طول کشید تا جوایز afk من را بپذیرم
aap خیلی خوبه اما لطفا این مشکل رو حل کنید که بعد از چند تریلیون بازی گاهی خراب میشه
چگونه درامدمون رو برداشت کنیم لطفا یکی توضیح بده
در کل بازی فوق العاده است اما یک مشکل وجود دارد که هر زمان که گزینه ای مانند گزینه manager و گزینه های دیگر را لمس می کنم 3-4 ثانیه طول می کشد تا باز شود و گاهی اوقات نیز عقب می افتد ، بنابراین باید این مشکل برطرف شود لطفاً بعد از نصب مجدد بعد از 4-5 ماه ویرایش کنید. --آن را حتی بیشتر در حال حاضر دانلود نکنید
خوب بود اما اکنون تبلیغات حتی کار نمی کنند بنابراین نمی توانید پاداش دریافت کنید.
اصلا خوب نبود به همتون پیشنهاد میکن که اصلا دانلود کن هر کی میگه خوبه حرف خیلی خیلی نادرستی میگه😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
چرت ترین بازی دنیا نصب نکنید واقن بد
پیپی
بازی خعلیی باحالع من واسع پلی پوینت نصب کردم لطفا اگ دوس داری انگشتایع قشنگتو بزن رو بلع خیلی خوشحال میشم
خیلی بد گوه هست یه ستاره دادم پیام بیاد
کاهش زمان مناسب، سطوح و هزینهها کمی باعث میشود که بازی کمی بدتر شود.
کیفیت عالی اما تبلیغات زیادی دارد.
بازی خوبیه
رتبه قبلی من 4 آسان بود. با این حال تبلیغات همچنان ما را منجمد می کنند یا ما را بیرون می کنند. بررسی های متعدد همین را بیان کرده اند. دیگر نپرسید چرا بازبینیهای کم ستاره وجود دارد و شروع به رفع آن کنید. به شدت به فکر حذف این بازی بعد از 2 سال هستم.
هههه آرامش بخشه ولی من واقعا فکر می کنم قیمت ها بالاست بد نیست ولی خیلی خوب نیست خوبه و اضافاتی که احتمالا 40 تا در 3 روز دیدم بازی خوبیه 😁😇
تبلیغ تبلیغ تبلیغ
جون مادرتون او بله رو بزنین
vqn بازی خبو سر گرم کندی
در ابتدا سرگرم کننده است، اما با باز شدن نقشه و معرفی مکانیک های جالب بازی، بازی به سمت خزیدن در می آید. شما نمی توانید از آن عبور کنید، یا پول نقد به آن می ریزید یا بازی به تدریج کندتر و کندتر می شود. اگر چیزهای پیشنهادی برای نگهداری بود، احتمالاً می خریدم، اما همه چیز محدود یا قابل مصرف است.
بازی بسیار خوبی است اما کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد. توسعهدهندگان بازی میتوانند مشکلاتی مانند رانش طوفان ایجاد کنند، بنابراین بازی میتواند جالبتر باشد
کوس مادر
این واقعا سرگرم کننده است و می توانید تماشا کنید که کارگران خود کار من را انجام می دهند و آنها آنها را ارتقا می دهند، اما گاهی اوقات وقتی من یک افزودنی را تماشا می کنم تلفن من را یخ می زند و باعث می شود گوشی را دوباره راه اندازی کنم، من واقعاً می خواهم این مشکل برطرف شود تا کسی مجبور نباشد آن را پرتاب کند.
مجبور شدم تلفن را دوباره بررسی کنم و همه چیز را از قبل در Google Play به من پس نداد. باید از نو شروع می شد من کارهای زیادی در مورد رویدادها و باز کردن قفل مین انجام داده بودم
خ.ووووب
خیلی درود است
اما بهترین راه کسب در تلگرام سریع ترین راه هستsoltani519@برای اطلاعات بیشتر پیام دهید
"مین های غیرممکن" را باید به معنای واقعی کلمه در نظر گرفت. شما باید راه خود را تا پایان این بازی بخرید. تبلیغات در حال پخش هستند و به من پاداش نمی دهند! حذف نصب شده*
من عاشق این بازی هستم، چقدر تا به حال با جدیدترین رویداد معدن دچار مشکل شده ام. انشالله به زودی درست میشه عملا غیر قابل پخش است.
عالییییییییییییه😃😃😃😃😃😃😃😃تنها بدیش اینه که نمیشه از یه جایی بعد بره زیر زمین😱😱😠😠
زمانی که من سعی می کنم ویدیویی را برای جواهرات اضافی تماشا کنم، دوباره راه اندازی می شود
خوب دونت
این بازی خوبی است، اگر هر از گاهی دیوانه وار شروع نمی کرد. تقریباً یک دقیقه طول می کشد تا قفل یک معدن باز شود، چیزی سطح بندی شود یا مدیر تغییر کند، اجازه دهید تنها از یک مدیر فوق العاده استفاده کند
برای من، این یکی از بهترین بازی های سرمایه دار است که تا به حال بازی کرده ام، زیرا چیزهای زیادی برای ارتقا، قاره های زیادی برای کاوش و رویدادهایی برای شرکت در آن وجود دارد. شما همچنین می توانید برخی از تبلیغات را تماشا کنید تا پیشرفت خود را افزایش دهید
برای بسیاری از مشکلات به دلیل تبلیغات، بدون نیاز به loading=>بازی مجدد، بدون امکان بستن تبلیغات در پایان، بدون پاداش در پایان تبلیغات.. برای کاربر جدید.. به هیچ وجه.
5 ستاره می داد اما بعد از 1 روز بازی در صفحه خوش آمدگویی شروع به خراب شدن کرد. لطفا کمک کنید! قبلاً یک ایمیل برای توسعه دهندگان ارسال شده است. من فکر می کنم ممکن است ارتباطی با افزودن دوست از طریق اشتراک لینک محلی داشته باشد. من حساب تبلت پسرم را به عنوان یک دوست اضافه کردم و در حساب محلی من و همچنین حساب ابری من شروع به خراب شدن کرد.
Flower Zombie War Strategie jgib
بلاخره میشه ازش پول در اورد یا نه فقط بازی محض بقیه ستاره هام بعد از اولین دریافت