Post by gieriylifischtest on Feb 16, 2022 12:14:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod více krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Už to je dobrý 😁😁😁🤗🤗🤗🙃🙂😚☺️☺️😊😊😉😉⭐⭐⭐⭐⭐
Nejde mi to na tabletu
Sára wälzerová
Také nevidím ninju, jen jeho oči a stíny
Proč se to restartovalo, když jsem se dostal na úroveň 8?...
Je to v pořádku, ale rozlišení hry na mém telefonu nefunguje. Hra je „přiblížená“, takže dotyková obrazovka je vypnutá.
+je to super hra líbí se mi že tam můžou být jiní ninjové . -nemůžeš tam za ty vrata ale stejně dávám pět hvězd🌟🌟🌟🌟🌟
Děkuji NaturalMotion za tento fantastický zážitek. Clumsy Ninja mě provází od té doby, co byl spuštěn. Byly chvíle, kdy jsem hru na léta úplně nechal a pak se k ní vrátil z nostalgie. Tým podpory je fantastický, před 4 lety jsem přišel o účet kvůli nějakému problému s obchodem s aplikacemi a vrátili mi peníze v úrovních hry a měně. Tato hra je mistrovské dílo. Trhám se pokaždé, když to spustím. Děkuji za formování mého dětství NaturalMotion.
Hrál jsem to před 5 lety a moc se mi to líbilo, ale úroveň 50? Získat Cartiera je nerozumné a nesleduje to, jaký máte pokrok. Byl jsem na úrovni 3 a znovu jsem načetl hru a byl jsem na úrovni 1...jen jsem chtěl vidět, jaké to je teď. . A je opravdu těžké získat úroveň a úroveň 50 by bylo velmi těžké se dostat!... Prosím, opravte to pro vás, kteří tuto hru stále hrajete 🙂 děkuji.
Je to tak hloupé, ale bože, dáváš mi panenku vodu jako džus, nemůžu ho ani dostat do psí vody nemůžu ani pokládat tyhle šaty a každý den se nemůžu nechat šikanovat, abych byl upřímný. hra byla úžasná, protože je úžasná Snažil jsem se ho trénovat, ale nikdy to nefungovalo a každý den jsem selhal, ale tak jo a také se mi stále líbí, ale je to jen ta neohrabaná část a také to není místní hra, máte nějakého ninju a to je vše a dokážou být chytří jako žraloci, takže můžete říct, že a
někdy musím stisknout tlačítko, aby tlačítko fungovalo a vše se restartuje pokaždé, když opustím aplikaci
Clumsy Ninja Äventyr lld
Clumsy Ninja சாகசம் sum
Hru miluji, ale pokaždé, když aplikaci ukončím a vymažu a přetáhnu ji, zbaví mě veškerého pokroku.
Dobrý
Nefunguje jako dřív. Pokud chcete na něco kliknout, musíte kliknout pod a pokud hru zavřete, vše se resetuje, pokud byly chyby opraveny, ohodnotil bych 5
S pocitem nostalgie jsem si znovu stáhl tuto hru. Dostat se přes Podmínky služby bylo složité. Nakonec jsem se ale do hry dostal, jen abych si uvědomil, kdekoli jsem se dotkl obrazovky, hra to registrovala mnohem výše, než kde se můj prst dotýkal obrazovky. Opravte prosím tento problém. Clumsy Ninja si pamatuji jako zábavnou a odpočinkovou hru, což je úplný opak toho, co zažívám.
Hrál jsem a užíval si to...dostal jsem se na úroveň 18. Addicted....tak dnes jsem musel začít znovu od úplného začátku. Není cool, když se zabalíte do něčeho, jako je váš nový virtuální život, protože váš skutečný život je na hovno.... teď je na hovno i můj virtuální život. Skoro jsem odinstaloval...ale rozhodl jsem se, že budu mít šanci utrácet rozumněji, takže tomu dávám ještě jednu šanci. i Pokud se znovu vypne, po špatné kontrole jej odinstaluji.
Clumsy Ninja ጀብዱ rmhz
Nejde to spustit... prostě padá... a ne tablet nemám na nic... stál 6 tisíc
Tato hra je ve skutečnosti roztomilá a zábavná. Ale dal jsem jí jednu hvězdu, protože když hru otevřete, začíná to znovu, jako bych tvrdě pracoval, abych ji vylepšil, opravte problém🙏!?
Tato hra je dost dobrá na to, abyste se naučili, jak být skutečným ninjou, a ninjové jsou velmi nemotorní, což mě rozesměje pokaždé, když se nudím a cítím smutek Tuto hru hraji vždy a líbí se mi, jak je s postupem náročnější.
Mam samsung galaxy a3 a píše to setup android 6.0 a mam přitom 7.o blbá hry nedoporučuji nastavovat
Celkově solidní hra. Skvělý způsob, jak zabít čas nebo blbnout. Všechno je docela v dobrém tempu. Vlastně mám pocit, že se dokážu dostat na vysokou úroveň bez neustálého drcení. Můj jediný problém je s ninja věžemi. Snažím se a snažím přimět svého ninju, aby tam zůstal dost dlouho na to, abych mu řekl, aby skočil, ale on buď okamžitě spadne, nebo prostě odejde náhodným směrem. Nevím, jestli je to jen u "dálkových světel", ale potřebuje to opravit. Kromě toho je to aplikace nejvyšší úrovně. Dávám 9,5/10 Na zdraví
Nejde to spustí prej aplikace ninja přestala pracovat fakt škoda jo a je to hrozny:-(
miluji tuhle hru! Všechno na ní je úžasné Měl jsem tuto hru chvíli a zatím je úžasná a víte, co je na tom absolutně nejlepší? Není potřeba žádné připojení! To znamená, že když jsem v ordinaci a čekám na moji kontrolu a není tam žádné spojení, nebo když jsem na výletě s rodinou do New Your nebo tak něco, můžu si vzít telefon, když jsem v autobuse, abych si zahrál tuto fenomenální hru! skvělá práce vývojářů! já
Nejjjjjjjjjjjj
Hezká hra. Hezká grafika. Ale 3 hvězdy za angličtinu. Anglicky neumím a anglicky se učit nechci. Jsem Čech narozen narozen v České republice. Tak tam prosím dejte češtinu. Prosím. Prosím. A nebo to udělejte tak, že tato hra bude mýt stejný jazyk jako má jazyk zařízení Android. To znamená že když budu mít androida v němčině, tak ta hra bude taky v němčině. Když budu mít android v češtině,tak tahle hra bude taky v češtině.
On
MCBox - skin creator Entertainment yjck
Miluju hru, proto ji chci vylepšit. Zaprvé se mi nelíbí mistr předmětů, nedávají vám coiny, žádné více xp, ani méně časového limitu. Myslím, že by měly být odstraněny. Mystery box by měl mít více všestrannosti. 1 věc, kterou nejvíc nesnáším je, že když dokončíte to, co sensei říká, nedá vám to dostatek coinů. jako když jste utratili 70 tisíc a získáte 300. získání diamantů je téměř nemožné, mělo by existovat více způsobů, jak získat diamanty. předměty jako kuře atd. by měly dát více coinů. berte to jako návrhy ke zlepšení
Fuj nejde to
Ahoj, nevím proč, ale můj ninja si nepamatuje úroveň, kterou jsem ho trénoval. Když hru zavřu, musím vždy začít od první úrovně 😞. Dáte mi prosím nějakou radu? (Už mám účet ve Hrách Play).
Skvělá hra Hraji ji často a nikdy nemám žádné problémy.
Jeto není protože si gej
Je to v pořádku, ale stále mi to říká, abych to ověřil, stisknu zpět spodní část telefonu a zobrazí se 'chcete ukončit' Kliknul jsem na ne a zamrzne nebo spadne Hra se mi líbí od té doby, co jsem byl menší a je to těžké nainstalovat to na můj nový telefon, takže to po tomto komentáři zkusím znovu nainstalovat
totéž se děje i v mobilní grafice Samsung mé babičky je úžasná, ale k odemknutí Kiry musíte dosáhnout úrovně 52, abyste ji odemkli a vyřešili problém s resetováním
Mnohokrát jsem se snažil udržet dovednosti na úrovni ninja, ale další den se dovednosti na úrovni ninja vždy znovu vrátily na počáteční dovednosti úrovně 1
Hra je zábavná a rád si při tréninku pohrávám s ninjou
Je to velmi dobrá hra, ale stále ztrácím svůj postup poté, co jsem ji ukončil, je to velmi nepříjemné
Clumsy Ninja Пригодницькі zraq
Zřejmě všichni ostatní měli tento problém. Pokud hru zavřete, ztratíte veškerý svůj postup. Hrál jsem jen asi 20 minut, ale viděl jsem lidi říkat, že ztratili více než 2 roky postupu.
Mela jsem 21 lvl zapnu to a mám zas 1...
Za tačátko ti bylo super ake potom ně to přestalo bavit myslela jsem že to bude lepší
👍
Tato hra bývala úžasná, skvělá fyzika, zábavná a zábavná hratelnost a skvělá grafika. Ale pak vývojáři očividně omezili podporu a nyní hra není ve skutečnosti tak skvělá, spousta chyb. A opravdu otravná závada tlačítka. Hru bych doporučil, ale je opravdu na horší kvalitě.
Dobrá hra doporučuji